ITALIAANSE STIJLNEDERLANDSE PASVORM

Een volledig handgemaakte schoen voor jong en oud, afkomstig uit een van de beste schoenenfabrieken van Italië en vervaardigd volgens meer dan 100 jaar Napolitaans vakmanschap. Als liefhebber van La Bella Italia zou je niets liever willen dan dit Italiaanse ambacht naar jouw winkel trekken. Maar…

… Je ervaringen met te kleine maatvoeringen van schoenen uit Italië houden je tegen. Met onze unieke collectie hebben we hierop het perfecte antwoord voor je. Want onze schoenen hebben niet alleen de prachtige Italiaanse stijl, maar ook nog eens de Nederlandse pasvorm.

Gezellig & Sfeervol

Laccio schoenen Zwolle beschikt over een unieke mogelijkheid. Bij ons in de winkel aan de Grote Markt 16 te Zwolle, kun u de schoen krijgen in de door u gewenste kleuren en creatie. Met deze mogelijkheid onderscheidt Laccio zich in de markt van herenschoenen. Bij ons krijg u de kans om de schoen te krijgen die echt uniek is! Het kleuren van de schoenen gebeurt zelfs door de adviseur die u in de winkel naar de aankoop begeleid. Dit zorgt ervoor dat u tot in de kleinste details alles kan samenstellen. Doordat de persoon die u spreekt in de winkel ook gelijk de gene is die de schoen naar wenst kleurt, kunnen wij altijd garant staan voor een perfect eindresultaat zoals u het wenst.

Volg ons op Instagram

Instagram